Καλάθι

Τρόποι Πληρωμής & Αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Όλες οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται, είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά, εξυπηρετούνται από εμάς και αποστέλλονται σε εσάς αποκλειστικά με courier στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει στη φόρμα παραγγελίας που έχετε συμπληρώσει.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο χρόνος αποστολής και παράδοσης της κάθε παραγγελίας ποικίλλει και εξαρτάται από πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες κάθε φορά, όπως για παράδειγμα η διαθεσιμότητα των προϊόντων, η περιοχή αποστολής της παραγγελίας, αλλά και οι καιρικές συνθήκες ή οι αργίες-απεργίες.
Για το λόγο αυτό σας ζητούμε την κατανόηση σας αν υπάρχουν περιπτώσεις καθυστέρησης παράδοσης της παραγγελίας. Σε οποιαδήποτε τέτοια περίπτωση βέβαια, η ενημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελίας σας θα είναι άμεση και κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση για την παραγγελία σας.

Τέλος, αν επιθυμείτε η παραγγελία σας για κάποιο ιδιαίτερο λόγο να είναι συντομότερα στα χέρια σας μη διστάσετε να μας καλέσετε και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό.
(Για περισσότερες πληροφορίες διαθεσιμότητας και χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας ελέγξτε τη ‘’Διαθεσιμότητα Προϊόντων’’.)
Σημαντικό: Όλες οι παραγγελίες που έχουν προορισμό απομακρυσμένες περιοχές της ηπειρωτικής ή της νησιωτικής Ελλάδας (χωριά), πραγματοποιούνται με την εταιρεία courier των ΕΛ.ΤΑ. ‘’Ταχυμεταφορές ΕΛ.ΤΑ. – Πόρτα – Πόρτα’’ και γι’ αυτό θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η παραλαβή τους θα πρέπει να γίνει ύστερα από συνεννόηση του αγοραστή με το αντίστοιχο ταχυδρομείο από το οποίο εξυπηρετείται.

Το κόστος αποστολής δεν είναι σταθερό αλλά εξαρτάται από τον τύπο του προϊόντος. Το ελάχιστο κόστος αποστολής είναι 8,90€.
Η αποστολή των προϊόντων γίνεται από την Αθήνα.


ΠΛΗΡΩΜΗ
Οι τρόποι πληρωμής της παραγγελίας σας έχουν ως εξής:
1.    Με χρέωση της πιστωτικής ή της χρεωστικής σας κάρτας.
Έχετε τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε την αγορά σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα κάνοντας χρήση της πιστωτικής ή της χρεωστικής σας κάρτας.
Αυτό μπορεί να γίνει με εφάπαξ χρέωση της κάρτας σας ή ακόμα και με άτοκες μηνιαίες δόσεις σε όποια από τα προϊόντα μας προσφέρεται αυτή η επιλογή.
Διευκρινίζεται  ότι όλες οι συναλλαγές που εκτελούνται στην ιστοσελίδα μας πραγματοποιούνται μέσα σε ασφαλή σύνδεση, ενώ στη βάση δεδομένων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος δεν αποθηκεύονται για κανέναν λόγο τα στοιχεία των πιστωτικών σας καρτών.

Ανεξάρτητα από τον τρόπο αποστολής που θα επιλέξετε δεν υπάρχει επιβάρυνση είτε πληρώσετε αντικαταβολή, είτε με κατάθεση, είτε με κάρτα.
Σημαντικό: Οι πιστωτικές κάρτες που γίνονται δεκτές από το σύστημα μας είναι η VISA και η MASTERCARD.


ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Σε κάθε προϊόν αναγράφεται η διαθεσιμότητα του.
Συγκεκριμένα, όταν ένα προϊόν αναφέρεται ως ‘’Διαθέσιμο’’ αυτό σημαίνει ότι ο χρόνος παράδοσης από την ημέρα που πραγματοποιήθηκε η παραγγελία (τηλεφωνικά ή διαδικτυακά) είναι 3 - 7 εργάσιμες μέρες.
Σας ενημερώνουμε ότι η διαθεσιμότητα των προϊόντων αλλάζει διαρκώς και καθημερινά και γι’ αυτό καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να ενημερώνουμε το σύστημα μας όσο το δυνατόν γρηγορότερα ώστε να σας παρέχουμε τη σωστή πληροφόρηση και την καλύτερη εξυπηρέτηση. Παρ’ όλα αυτά υπάρχει  περίπτωση σε κάποιο προϊόν να μην ισχύει αυτό που αναγράφεται. Σε κάθε περίπτωση όμως με το που λάβουμε την παραγγελία σας, γίνεται άμεσα ο απαραίτητος έλεγχος και σας ενημερώνουμε άμεσα τηλεφωνικά για την εξέλιξη της παραγγελίας σας και τον αναμενόμενο χρόνο παράδοσης της.